Time changes everything, even you and I have changed

Well maybe it's me, and my blind optimism to blame. Or maybe it's you and your sick need, to give love and take it away. And you'll add my name to your long list of traitors who don't understand. And I'll look back in regret, how I ignored when they said, run as fast as you can. I'm the girl your EX will HATE,the girl your mother will LOVE and the girl you'll want FOREVER
-That's me

The rain, the winter spring has made us fade away


I really wonder how you feel on these nights so alone

Adrienne Brigid Cherrie Danielle Elena Frances Gloria Hanna Isla Janessa Katie Liesel Maria Noelle Oceané



“Stand Upp B i t c h.”
August 2010 September 2010 October 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 March 2011 April 2011 May 2011 July 2011

experiantooh
Sunday, March 27, 2011 || 12:20 AM


'Hello,Welcome to Puri Spa' Wahh,that is how to welcome the SPA Guest.Ok,it happened suddenly.I received a call from Puri Spa to help them served some people from Kementerian blablabla through their visiting to their place,Hotel Puri Jonker Walk.Puri Spa is one of their signature.I decided to went there and make a new experience.They gave me one set of Spa workers uniform.I have to wore even i look like makcikmakcik in that.I tied my hair high.Ms Angie tought me about all the SPA's thingy plus their history so i may answered the visitors correctly. -skip- -skip- -skip- Awesome,they glad to have me there for my suddenly helped.They gave 100 notes as my reward i guess.So,i have been work at SPA for one day.Ayoo,trust me it was hell awesome.Ms Angie,Ms tracey is fucking good.Oh,btw i got lunch there too.They paid for my lunch.Shitty,Lunch dekat hotel gitu =D AWESOME !

Ibarat aur dan tebing
Sunday, March 20, 2011 || 7:23 AM

  
Bapak lah bosan weyhhh -__________________________- Lepas satu,satu lah.Ya ALLAH,terkutuk sangat kah aku sehingga diberi ujian bertindih-tindih ?Ya,sekeliling sudah cop aku keji tetapi jangan lah Kau tarik ahli keluarga ku sekali.Ape yang  mereka benci sangat sekarang ini ?Memang,aku kecil hati dengan sindiran serta kata-kata tetapi mereka tidak perlu tahu sebab aku tidak pernah melatah *Eeer,mungkin pernah sekali aku melenting sebab dah tidak tahan. Ampun semua.Malas hendak bertumbuk,Lelah bertikam lidah,Penat menyindir,Rimas bertelagah,Gelisah memendam negatif.Ya ALLAH,Ampunkan dosa kedua ibubapaku,sejahtera kan hidup mereka,kuatkan zahir serta batin mereka,panjangkan umur mereka agar mereka dapat terus bersujud mengadap mu Ya ALLAH.Lembutkan hati adik-adik ku.Tanamkan sifat sabar dan syukur agar mereka mudah menerima dugaan hidup.Cerahkan masa hadapan mereka agar terukir senyuman kedua ibubapa kami.Ya ALLAH,Kau bimbinglah aku kejalan yang lurus dan benar.Kau pahatkan sifat tanggungjawab dalam diri ku agar dapat memegang amanah kedua ibubapa setelah pemergian mereka satu hari nanti.Kau toreh sifat malas serta lalai dengan nafsu duniawi ini Ya ALLAH,Ya Rahman,Ya Rahhim.Ameen =,)

eerr
Tuesday, March 15, 2011 || 3:58 AM


FB -ing without boys ?Without IM - ing with boys ?For short,no flirt-ing ? Ayoo,i know if i am in his place i also will not approve all this shit.But blablabla ----- Yang aku nak menggatal pula kenapa ?Dorang yang kacau aku kot -____- '' Hey,you got this fucking awesome guy that will always be with you.And the other guy for ? *nothing    I DONT GIVE A DANG ABOUT NOBODY !

kusut dan bertambah kusut
|| 3:46 AM


ALLAH Maha Esa.Biarlah nampak jelik dahulu daripada di caci kemudian.Tidak perlu kaburkan pandangan orang lain dengan lagak kau yang suci konon.Tumbuk kau nak ?Aku masih ber-ibu dan ber-bapa.Aku belajar untuk mereka dan juga masa depan aku.Sekurang-kurang nya aku di landasan yang betul.Tiada masa seperti kau untuk duduk berkumpul dan sibuk memikir benda untuk menjatuhkan orang lain.So not me. Middle *


bergempur
|| 3:38 AM


Breath Breath Breath ! Bapak lah penat walhal baru semester ke empat.Padahal baru diberi tugasan sekeping berita sahaja.Kenapa Syaitan Malas ni asyik bergayut-gayut sahaja sekitar badan.Pantang letak kepala,terlelap lah aku ditambah pula permainan mimpi.Aduhai,tidak kemana lah kau Sara Syafiqah kalau sering dan tetap begini. Urgh -.- ''